Beursvloer Tilburg

 

Aanmelden bedrijven 2018 (aanbod)

U heeft binnen uw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan? U wilt daarnaast netwerken met circa 200 andere bedrijven en maatschappelijke organisaties?

U wilt graag uw bijdrage leveren aan de leefbaarheid en verbetering van het sociale klimaat in de Gemeente Tilburg? Wacht dan niet langer en schrijf u nu in voor de volgende Beursvloer Tilburg. U neemt deel aan de Beursvloer Tilburg met een aanbod, passend bij uw Maatschappelijk Betrokken Ondernemers-bedrijfsvisie. Of u nu ondersteuning biedt in de vorm van materialen, faciliteiten, kennis of kunde; of juist kiest voor de inzet van menskracht, Beursvloer Tilburg biedt u een uitstekende gelegenheid om uw betrokkenheid verder gestalte te geven.

Voorwaarde voor deelname is dat u zich vooraf aanmeldt via deze website en aangeeft met welk aanbod u de Beursvloer bezoekt. Voorbeelden van vraag en aanbod van afgelopen jaar met tegenprestatie van de maatschappelijke organisatie ziet u hier. U kunt uw aanbod indelen in één van de volgende categorieën:

  • ICT Advies en apparatuur
  • Materialen en faciliteiten
  • Juridisch, financieel en technisch advies
  • Marketing/communicatie, strategisch en organisatorisch advies
  • Menskracht ‘handjes’: klussen en activiteiten
  • Coaching, training en onderzoek
Wilt u zien welke bedrijven en maatschappelijke organisaties zich tot heden hebben aangemeld voor deelname in 2018, klik hier

Graag nodigen wij u uit om op dinsdag 9 oktober 2018 deel te nemen aan de Beursvloer Tilburg.
Ontdek de mogelijkheid die Beursvloer Tilburg 2018 ook úw bedrijf kan bieden en meldt u nu aan!

knop_deelneen
Het organisatiecomité heeft het recht om, zonder opgave van reden deelname aan Beursvloer Tilburg te weigeren.

Beursvloer Tilburg mede mogelijk gemaakt door de “Partners van Betrokken Ondernemers ContourdeTwern Tilburg”