Beursvloer Tilburg

Reacties deelnemers

Met gepaste trots kijken we terug op een zeer geslaagde 12e editie van Beursvloer Tilburg die op 10 oktober 2017 heeft plaatsgevonden. Nooit hadden wij kunnen denken dat wij weer met een prachtig aantal van 713 matches zouden eindigen. Dat is een compliment voor u allen waard! Hieronder hebben we een aantal reacties verzameld:
Het was voor ons de eerste keer dat we meededen aan beursvloer. Wij vinden het een briljant maar vooral leuk concept waarbij je als bedrijf op een prettige manier een bijdrage kunt leveren aan goede doelen. Prima georganiseerd en op een leuke manier neergezet. Complimenten aan de organisatie.
Citroën Bertens Tilburg/Oisterwijk, Herald Verhagen

Als een van de initiators van de beursvloer, stortte Rabobank Tilburg en omgeving zich dit jaar wederom in het bruisend beursvloer spektakel. Mooi om te zien hoe fanatiek alle partijen hun matches realiseren. Per match kreeg je een wuppie opgeplakt. Op deze manier was voor iedereen duidelijk hoeveel matches je gerealiseerd had. Uiteraard werkt dit zeer aanstekelijk. De ontmoetingen op de Beursvloer leiden tot nieuwe contacten, oplossingen en initiatieven tussen partijen die elkaar doorgaans niet goed kennen. Deze bundeling van krachten komt uiteindelijk de leefbaarheid van de (lokale) gemeenschap ten goede. Complimenten voor de organisatie van deze activiteit! Deze grootste beursvloer van Nederland, wist wederom een record aantal matches te realiseren…. Een uitdaging om dat volgend jaar weer te matchen…
Rabobank Tilburg e.o.

Het was een groot succes gisteren! Ik wordt steeds enorm enthousiast, dat blijkt wel uit de matches…Dat wordt weer hard werken komend jaar, maar erg inspirerend!! ‘Volgens mij hebben we een hoop organisaties blij gemaakt en zij maken ook mij weer enthousiast. Want wat is er nu leuker om mensen te inspireren en even enthousiast te maken dan ik zelf bent? Op naar een gezellige en creatieve samenwerking!
‘StudioXplo, Jofke van Loon

Ik kom al vanaf het eerste moment naar de Beursvloer. Elk jaar wordt het leuker en beter.Ook dit jaar weer een aantal bedrijven ontmoet en gesproken waarmee een match kon worden gemaakt. Voor ons koor, Muzemento, helpt het enorm op de weg naar verdere professionalisering van onze maatschappelijke organisatie. De bedrijven die wij gesproken hebben ontlasten ons van een aantal wezenlijke zorgen. Wij kunnen ons nu bezig gaan houden met onze eigenlijke taak, namelijk besturen en zingen. Ik wil namens ons koor alle medewerkers, vrijwilligers en alle aanbieders (bedrijven) bedanken voor hun bijdrage en inzet. Tot volgend jaar.
Muzemento, Theo Tak

Wij hebben weer een flink aantal mooie matches gemaakt, nieuwe contacten gelegd en ook bestaande contacten weer kunnen ontmoeten. Namens Rode Kruis Tilburg veel dank, vooral ook voor de wederom geweldige organisatie door Contour.
Rode Kruis Tilburg, Karien Vissers

Wilt u zien welke bedrijven en maatschappelijke organisaties zich reeds aangemeld hebben voor Beursvloer Tilburg 2018 – klik hier

Beursvloer Tilburg mede mogelijk gemaakt door de “Partners van Betrokken Ondernemers ContourdeTwern Tilburg”

1e