voorbeelden vraag&aanbod

Voorbeelden vraag en aanbod

Q Promotions levert als sponsoring 16 shirts aan voetbalclub TSV Longa. Als tegenprestatie gaat TSV Longa een teambuildingsdag organiseren voor medewerkers van Q Promotions.

Citroen Beter Bertens levert 2 huurauto’s voor het vervoer van Sint en Piet aan de Kinder Adviesraad Tilburg. Hun tegenprestatie is een mooi kunstwerk met zelfportretten van de kinderen.

Boels Rental stelt het gebruik van een stroomaggregaat ter beschikking voor de carnavalsoptocht van carnevalsorkest ‘Gao Toch Speule’. Hun tegenprestatie aan Boels is een optreden van de band tijdens een personeelsavond of andere festiviteit.

Tilburg.com levert een advertentie-jaarpakket aan Embrace Pink Foundation. De tegenprestatie aan Tilburg.com is een Sociale Media training.

Sjeck Speelkuussens stelt een speelkussen beschikbaar voor De Bijsterstede en krijgt hiervoor als tegenprestatie een etentje aangeboden bij de Bijsterstede zelf.

Workx materiaalverhuur stelt een rolsteiger en/of ladder beschikbaar aan WaTwest (werken aan de toekomst Tilburg West) en in ruil hiervoor komen zij het buitenterrein bij Workx bladvrij maken.

De Tilburgse Koerier plaatst 2 promotie-artikelen voor het concert Mattheus (Bach) van Cantiqua Gemeng koor en krijgt hiervoor als tegenprestatie aangeboden kaarten voor het concert alsmede een logovermeldingen in alle promotionele uitingen.

Ons Advocaten helpt de Stichting Samen Werkt ’T met het schrijven van een beroeps-, bezwaarschrift en krijgt in ruil hiervoor een etentje aangeboden bij de organisatie zelf.

Mc Donald’s Tilburg verzorgt voor jongeren van Kompaan een rondleiding en lunch bij McDonald’s en krijgt hiervoor als tegenprestatie van Kompaan een bedankje in de vorm van zelfgebakken koekjes en cakejes door de jongeren, plus daarnaast een naamsvermelding in publicitaire uitingen

Rabobank Tilburg e.o. maakt publiciteit voor Vocaal Emsemble Pathe Brulee. Hun tegenprestatie is een werklunch voor medewerkers van de Rabobank.

Beursvloer Tilburg mede mogelijk gemaakt door de “Partners van Betrokken Ondernemers ContourdeTwern Tilburg”